10. мај 2017.

KONCEPT INTEGRACIJE LIČNOG I PORODIČNOG RAZVOJA USKLAĐENOG SA NAMEROM DUŠE; JEDINSTVOM DUHA, DUŠE I TELA; SVESTI, ENERGIJE I VIBRACIJE


Novo vreme duhovne evolucije zahteva novi temelj čije se osnove strukture sastoje od razumevanja sopstvenih uvida spoznajom. Odgovori koje dobijemo u našem vremenu, sada, služe nam za stvaranje sopstvenih životnih stvarnosti, dok odgovori koji su dobijeni u prošlosti mogu da pomognu i posluže, ali nikako ne mogu da budu odgovarajući za naše sadašnje vreme koje je u odnosu na 2012-tu godinu ubrzano za jednu trećinu prema satnom vremenu. Naša lična energija u svom pojavnom obliku izražava se preko titraja odredjenim taktom vibracija, treperenjem osećaja naše Duše. Taj osećaj naše nevidljive stvarnosti svojim taktom stvara ritam frekvencija naše Duše koji se preslikava u našu vidljivu, opipljivu fizičku realnost i u sinergiji vibracija sa našom vibracijom fizičkog tela, objedinjenim izrazom stvara naš biološki ritam. To je uzrok naših otkucaja srca koji je direktno povezan sa dominantnim osećajima naših karakternih osobina. Harmony108 svojom suštinom objedinjuje sve delove naše prirode ličnosti i pomaže nam da svoj Duševni i biološki ritam uravnotežimo sa vibracijama planete na kojoj živimo. Harmonizujemo samu prirodu našeg celog bića u sadašnjem vremenu, harmoničnim tokom našeg života i njegovog protoka u vremenu, bez obzira na uvećanje tempa samog vremena.

Harmony108-01 obnavlja našu svetlosnu strukturu, našu vezu nematerijalnog, nefizičkog dela sa vidljivim, opipljivim zgusnutim vibracijama našeg organizma, fizičkog tela. Ovom obnovom dolazimo do sinergije rada svih DNK nefizičkog i fizičkog, dolazimo do obnove našeg fizičkog tela i nevidljivog mentalnog, emotivnog, Duševnog tela. Osnovna i najveća prednost našeg razvoja u fizičkoj ravni jeste uravnoteženje našeg biološkog ritma kao preduslova za zdravlje u materijalnom svetu.

Harmony108-02 nam omogućava korišćenje skalarne energije za isceljenje svih naših nivoa, kao i eliminaciju negativnih energetskih sadržaja iz svih naših delova psihološkog, mentalnog, emotivnog i Duševnog dela i našeg fizičkog biopolja na uzročnom nivou. Kao što svoje fizičke nečistoće otklanjamo higijenom svog fizičkog tela, neophodno je da se pobrinemo i za energetsku i Duševnu higijenu.

Harmony108-03 omogućava obnavljanje suštinskih osobina našeg karaktera. Sadašnje vreme u kome živimo zahteva evoluciju i razvoj duhovne inteligencije na osnovama temelja naših duhovnih vrednosti, ličnih istina i spoznaje samih sebe. U slučaju da pravimo izbore koji nam ne donose razvoj svih nivoa bića, postepeno, ali sada već ubrzano za 33.3% dolazi do nesklada, neharmoničnosti i nastaje bolest. Da do toga ne bi došlo, neophodno je da postignemo integraciju naša tri uma: svesnog, podsvesnog i nadsvesnog i postignemo uravnotežen rad svih svojih tela: fizičkog, mentalnog i emotivnog, duhovnog i Duševnog, uvećamo ličnu snagu volje, obnovom temeljnih, osnovnih načela osobina naših karaktera.

Sva tri dela Harmony108 u sinergiji omogućavaju osnovnu obnovu svih naših struktura i svih temeljnih vrednosti koristeći našu duhovnu inteligenciju objedinjujući intuiciju i logiku, iskustvo i znanje. Razvoj svesti i svesnosti donosi nam unutrašnji mir, ispunjenost svih naših delova ličnosti i otklanjanje sve ispraznosti života pronalazeći svoju svrhu i smisao života. Naša duhovna inteligencija objedinjuje sve inteligencije u nama: mentalnu, emotivnu, socijalnu... Ovde smo došli da proživimo iskustva u radosti, a ne da nama vlada ispraznost i nezadovoljstvo iluzija, dok naš život samo prolazi kraj nas. Život postoji da bismo ga živeli radosnim iskustvima!Нема коментара:

Постави коментар