HARMONY108


PUT KA SEBI, SVEUKUPNOSTI, CELOVITOSTI

– Celovitost je sveukupnost, savršenost i potpunost svih nivoa življenja; osnovna, strukturna snaga. Bez duha je to neizvodljivo; on kreira formu božanskom, svetom geometrijom, sastavlja je vibracijama koje čine tu strukturu i daje im energiju pomoću koje se pokreću.

Stvar je u tome, da svoju duhovnost održimo jednostavnom, evidentnom, otvorenom, svakodnevnom, trenutnom, ovde i sada. Ne dopustiti da bude suviše uzvišena u smislu udaljavanja od fizičke realnosti.
Dok jednostavno budemo živeli svoj fizički život u potpunosti i dok, najbolje što umemo, budemo ono što smo, mi ćemo, u nekom smislu, postati više usaglašeni sa našom duhovnom stranom. Podići ćemo svoju vibraciju, svoju frekvenciju.
Ne radi se o odvajanju od fizičke realnosti. Radi se o pripajanju i integrisanju duhovnosti i fizičkog u jedan sveobuhvatan život, sveobuhvatnu akciju, postojanje, onoga što mi zapravo jesmo.

TO JE SUŠTINA PRIMENJENE, PRIZEMLJENE DUHOVNOSTI. STAVITI NEŠTO TAMO GDE STVARNO I PRIPADA.HARMONY108 je Put ka sebi, ličnom razvoju, baziran na osnovu strukture i sastava samog čoveka, njegove celovitosti, sveukupnosti, jedinstva duha, uma i tela;  svesti, energije i vibracije, od koje je i postao.
Ovo je mehanizam temeljne i trajne transformacije ličnosti, a to je ono što u osnovi predstavlja rezultat obnove karaktera.

Ako je bogatstvo izgubljeno, ništa nije izgubljeno.
Ako je zdravlje izgubljeno, nešto je izgubljeno.
Ako je karakter izgubljen, sve je izgubljeno.

                                               Sathya Sai Baba

Obezbeđujući svojim vibracijama i energiji ravnomeran protok iz svih sedam energetskih centara, u božanskoj formi geometrije našeg tela, omogućujemo sebi olakšano formiranje vibracija i energije naših misli, reči i dela da živimo sa svojom unutrašnjom istinom, pomognemo sebi, svojim bližnjima, društvu u kome živimo, pokrenemo sadržajniji evolucioni proces svih ljudi.

To je ono čemu život služi.
To je postupno, ponovno otvaranje prema svojoj unutrašnjoj dobroti.
To je duhovni put.

HARMONY108 - SVEST
HARMONY108 - ENERGIJA
HARMONY108 - ENERGETSKA ISCELJENJA
HARMONY108 - KURSEVI I RADIONICE...

Нема коментара:

Постави коментар