SKALARNE ENERGIJE

Šta su skalarne energije ili skalarni talasi?
Skalarni talasi su energetske forme prostiranja (kroz vreme i prostor), na određen i specifičan način. Šta zapravo oni jesu – nauka nije dala odgovor (jer nije definisala ni energiju). Kvalitet skalarnih talasa definisali su naučnici-ezoteričari, počevši od 1864. godine, škotskog matematičara James Clerk Maxwell.
Heinrich Hertz je predvideo i postojanje skalarnih talasa koji su proizvod određenih formi i modaliteta stojećih talasa a koji se ponašaju drugačije od "običnih" (Hertzovih). Nikola Tesla je omogućio njihovu praktičnu primenu.
To su talasi Polja, sveprisutni oko nas.
Oni su Stojeći, u kojima “stoje informacije”
Oni se "aktiviraju" mislima putem pojave poznate posredstvom Junga, kao "sinhroniciteti".
Podudaranje misli tamo gde se spajaju "linije misli (namera)" – nastaje Skalar.
Polje delovanja je Naduzročno (nije uzročno-posledično/kauzalno, već naduzročno/akauzalno).
Skalarni talasi nastaju uzajamnim delovanjem dva koherentna elektromagnetna talasa iste frekvencije i suprotne faze. Pri tome, rezultantno energetsko polje nastalo prožimanjem suprotnih elektromagnetnih polja, NIJE njihovo potpuno PONIŠTAVANJE, kako se to obično misli, nego transformacija energije u oblast vakuma, u stanje potenecijala i stvaranje tzv. SKALARNOG POLJA!

Ukoliko su intereagujući talasi koherentni i suprotni, ali nejednakih intenziteta – nastaje stojeći ili stacionarni talas. Sporo ili brzo pokretna skalarna polja su modifikacija ovakvog talasa i nastaju kada koherencija intereagujućih talasa nije potpuna, odnosno kada jedan od njih ili oba menjaju fazu.

Izvor:TESLINI TALASI

Teslini talasi se nalaze u Etru, i naučno su dokazani, ali nisu priznati od strane svetske naučne zajednice. U alternativnim lečenjima imaju izuzetan značaj.
Prema rečima samog Tesle u prirodi postoje talasi koji su po svom kvalitetu sasvim različiti od hercijanskih (Hz), sa kojima smo svi upoznati. Oni se razlikuju po nekoliko osnova, kako kvalitativno, tako i kvantitativno.
Prva razlika je, prema rečima inž. Marjanovića ta, što teslion talasi nisu elektromagnetni. Teslini talasi imaju neki svoj kvant nosioc, te su dimenzionalno bogatija forma energetske vibracije. Drugo, u sistemu bežičnog prenosa energije – koji ove talase razlikuje od uobičajenih EM (hercijanskih) talasa (čije je principe postavio Maksvel), – osnovna karakteristika je ta da se sa udaljenošću njihov intenzitet smanjuje. Talasi kojima se služio Tesla, u svom sistemu prenosa energije, se nasuprot drugim, pomenutima, pojačavaju sa udaljenošću. Drugim rečima, teslion talasi  su jačeg intenziteta sa udaljenošću, a njihov "izgled" možete videli na slikama:


Međutim, neki drugi naučnici poput Danijela Vintera, osnivača teorije Implozijske fizike, talase koje je koristio N. Tesla naziva Torzijanskim. Kao i ing. Marjanović i on ih smatra ne elektromagnetnim, i takodje ističe njihovu različitost u odnosu na talase Hertza, i smatra da su oni različita forma energije.
Ruski naučnik Nikolai Kozyrev je možda najdalje otišao u proučavanju ove forme energije, na osnovu spisa N. Tesle, smatrajući ovu formu energije-samopostojećom .Ona je  je spiralizirajući ne-Hertz-ov elektromagnetski talas, koji putuje kroz vakum super-luminalno brzinom, milijardu puta (109) brže od svetlosti. Zbog spiralne prirode talasa, nazvan je torzijskim talasem jer ostavlja spiralni trag! Torzijski talasi su nazvani ne-Hertz-ovskim jer se ne pokoravaju klasičnoj teoriji Hertz-a i Maxwell-a. 
Tom Barden, ing. nuklearne fizike, zajedno sa Pol La Valetom, osnivačem Teorije sub-kvantne kinetičke teorije, ove talase ili forme energije nazivaju Teslinim longitudalnim skalarnim talasima.

Korišćenje Teslinih talasa u službi zdravlja

Prema rečima ovog genija, ove talasi, koji su različiti od hercijanskih elektro-magnetnih, ne zaustavlja, niti skreće sa puta ni metal, koža, guma niti bilo koji drugi materijal. Oni prolaze kroz sve materijale. Ove frekvencije mogu da imaju onu istu amplitudu, koja se pojavljuje prilikom regeneracije, kod nekih životinja kao što su npr. gušteri. Pa tako i kod ljudi, omogućavaju brzo regenerisanje tela posebno posle fizičkih povreda. Takođe, primena ovih talasa u lečenju na daljinu, objašnjava njenu efikasnost, jer se njihovo dejstvo, kao što smo rekli, pojačava sa udaljenošću.
Značajnije od samog lečenja, je to što  ovi Teslini talasi tokom njihovog korišćenja u energetskim terapijama, iniciraju razvoj svih ostalih nivoa čoveka, kako fizičkog, tako mentalnog, emocionalnog i duhovnog. Oni pokreću rekonstrukciju ljudskih  DNK lanaca, i dovode u harmoniju sa DNK lancem Zemlje i Univerzuma, što je od presudnog značaja u periodu koji dolazi, koji najavljuju mnogi eminentni naučnici.
Na žalost neshvaćen za života u potpunosti, genije Tesla, ostavio je iza sebe, između ostalog, mnoge aparate u funkciji lečenja, koji se i danas istražuju od strane naučnika širom planete Zemlje.


. . . 

Sjajan dokumentarni film iz 5 delova – "Nikola Tesla - neshvaćeni genije":


...


Нема коментара:

Постави коментар