6. октобар 2016.

IZVORNO PISMO JEDNOG PORODIČNOG ISKUSTVA




"Vojo,
sa zadovoljstvom ti šaljemo tekst za blog i vibracije neizmerne zahvalnosti. Opisali smo naša i dečja iskustva nakon aktivacije svetlosnih tela."




Tragajući za odgovorom na pitanje Kako do viših vibracija? stigli smo do Voje i aktivacije svetlosnog tela. Taj uzvišen čin preporučujemo svakom ljudskom biću koje ima potrebu da neguje svoju Dušu, da napravi vezu sa sobom i da ima svakodnevnu podršku pri realizaciji svojih namera. Vojo je pre dva meseca suprugu i meni izvršio aktivaciju svetlosnog tela. Direktna posledica AST-a je kontinuirano dovođenje organizma u homeostazu. Postepeno se javlja jasan uvid u svakodnevna iskustva i reakcije, jednostavnije uočavanje problema i nalaženje pravog rešenja. Za nas je najvredniji dar što naše AST stalno navodi da ulazimo u stanje prijatnih osećanja, a znamo da lepo osećanje direktno kreira visoku vibraciju koja ulazi u rezonancu sa istom vibracijom spolja. Tada Univerzalni zakon privlačnosti deluje u punom efektu, slično privlači slično i mi se stalno principom povratne sprege vraćamo u stabilno stanje. Manifestijacije mira, ljubavi i strpljenja postaju sveprisutne u nama. Aktivirano svetlosno telo kod nas oblikuje i nove vrste medjuljudskih odnosa koji se zasnivaju na bezuslovnoj ljubavi i razumevanju. Kako? Naše vibracije privlače iste vibracije sa druge strane, rezonuju sa lepim osećanjima sagovornika, a neprijatnosti ne privlačimo u svoje polje. Zahvaljujući stalnom radu svetlosnog tela kreiramo sa sagovornikom kvalitetan odnos, a time i naše telo i duh postaju zdraviji, jer su dobre veze sa ljudima osnova zdravog života. Primećujemo da aktivirano svetlosno telo povećava našu energiju i kreativnost. Aktivirano svetlosno telo nas suptilno usmerava da pravimo izbore koji su najbolji za naše Duše, što je za nas alfa i omega ispunjenog načina življenja.



Nakon naših blagotvornih iskustava, usmerili smo i decu kod Voja na aktivaciju svetlosnog tela. Osnovni motiv nam je bio da pomognemo deci da same spoznaju da ne postoji samo vidljivi, materijalni deo bića i da ih usmerimo da optimalno koriste svoje energetske i kreativne potencijale. Obe ćerke su tinejdžerskog uzrasta (13 i 15 god.) i sa oduševljenjem su prihvatile ideju.


Nakon aktivacije ST-a, kod njih se jasno primećuju pozitivni efekti. Prvenstveno se smanjila ravnodušnost i nezainteresovanost, što je generalno odlika današnje dece. Deca sada samoinicijativno pokazuju interesovanje za komunikaciju i deljenje iskustava i osećanja sa nama. Ispoljavaju sveprisutnu vedrinu i razigranost, sa smanjenim elemenatima dečjeg "smaranja". Lakše i studioznije obavljaju svoje obaveze i doživljavaju ih kao sastavni deo životnih aktivnosti. Sa nama jednostavnije komuniciraju, bez zadrške, straha, potrebe da skrivaju činjenice. Jasnije znaju šta hoće, a šta neće. Bore se za svoj stav argumentima. Nama je najvažnije da su deca počela da posmatraju sebe iznutra, da prave vezu sa sobom i da prate svoje reakcije, što je neprocenjiv dar za njihov uzrast. Svetlosno telo im povećava razvoj hrabrosti, smelosti i samopouzdanja. Naučile su da koriste svoje svetlosno telo za kreaciju prijatnih osećanja. Zdravstveni problemi se rešavaju ubrzano. Prepreke nailaze i dalje, ali sada one shvataju da su to samo lekcije koje treba spoznati, iskusiti i savladati.




Neizmerno smo srećni što AST pomaže deci da razviju samostalnost i spoznaju vezu sa svojom Dušom.

Vrhunac zadovoljsta je izjava naše starije ćerke: "Kada me obuzme neprijatno osećanje, ja samo kažem sebi: "Smiri se, ti imaš aktivirano svetlosno telo'' ".

Aktivaciju svetlosnog tela preporučujemo svima koji imaju potrebu da budu gospodari svojih života.



Pozdrav,
Anja



Нема коментара:

Постави коментар